مسکو بر تقویت همکاری نظامی-فنی با ایران تاکید کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مسکو بر تقویت همکاری نظامی-فنی با ایران تاکید کرد

معاون وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه ضمن اشاره به انقضای محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، گفت که همکاری‌های نظامی-فنی روسیه با ایران توسعه پیدا خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو تمام همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای منفعت متقابل تقویت خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ریابکوف در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به انقضای محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، گفت که همکاری‌های نظامی-فنی روسیه با ایران هم توسعه پیدا خواهند کرد.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «ما همکاری خود را بر مبنای سود متقابل توسعه خواهیم داد، همانطور که این کار را تاکنون با رعایت کامل تعهدات بین‌المللی و رژیم‌های موجود در این زمینه انجام داده‌ایم. اکنون پس از انقضای برخی مفاد محدودکننده قطعنامه ۲۲۳۱، چنین رژیم‌های محدودکننده‌ای کمتر شده‌اند. طبیعتا ما این استفاده را خواهیم برد و کسی نباید تعجب کند».

 

این دیپلمات روس همچنین افزود: «در اینجا ما کاملاً در چارچوب قانونی هستیم و هرگونه تلاش سیاسی برای مداخله در این امر و جلوگیری از آن از جمله از طریق رژیم‌های تحریمی یکجانبه غیرقانونی را پیش‌بینی می‌کنیم، اما به دنبال راه‌هایی برای محافظت از خود در برابر چنین تأثیرات مضر منفی خواهیم بود».

 

پیش از این، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که در واکنش به انقضای محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه تهران، ۱۱ شخص، ۸ نهاد و ۱ شناور را در کشورهای ایران، چین، ونزوئلا و هنگ‌کنگ تحریم کرده که در کمک به پیشرفت برنامه‌های موشکی و پهپادی ایران دخیل بودند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده